Voeding- en drankindustrie

Voedselveilig non-toxic ethyleenglycol

Het brouwen van bier en pils

Rendabele koeling van het graan, het brouwen en het bottelen van de producten hebben baat bij een energiezuinige warmteoverdracht. Het is bewezen dat koelvloeistoffen voor het koelproces in de industrie de productiviteit verhogen, het onderhoud verminderen en de bedrijfskosten verlagen. 

Melk en zuivelverwerking

Een rendabele melk- en zuivelverwerking is gebaat bij een energiezuinige koeling. Coolflow koelvloeistoffen zijn in de industrie aantoonbaar in staat om de productiviteit te verhogen, het onderhoud te verminderen en de bedrijfskosten te verlagen.

Productie van frisdrank

De productie van grote hoeveelheden frisdrank, de conservenindustrie en de afvulling van frisdranken profiteren allemaal van een energiebesparende koeling. Coolflow producten zijn in de industrie bewezen dat ze de productiviteit verhogen, het onderhoud verminderen en de bedrijfskosten verlagen.

Productie van brood en bakkerijproducten

Het gebruik van korenhout en andere bakprocessen is gunstig voor een energiebesparende verwarming en koeling.  Coolflow vloeistoffen zijn in de industrie aantoonbaar in staat om de productiviteit te verhogen, het onderhoud te verminderen en de bedrijfskosten te verlagen.

Productie van wijn en gedistilleerde dranken

De productie, botteling en opslag van wijn en gedistilleerde dranken hebben allemaal voordeel bij een energiebesparende koeling. Coolflow vloeistoffen zijn in de industrie bewezen dat ze de productiviteit verhogen, het onderhoud verminderen en de bedrijfskosten verlagen.

Sureflow

Vloeistof onderhoudsprogramma

Het beheer van koel- en verwarmingsvloeistoffen is belangrijk om de efficiëntie van het proces te optimaliseren en de bedrijfskosten te minimaliseren. Hydratech Benelux biedt een reeks vloeistoffen om de thermische efficiëntie te maximaliseren, de uitvaltijd te minimaliseren en de levensduur van de inhibitoren te verlengen. Een proactief vloeistof en behandelingsprogramma is bijvoorbeeld een eenvoudig maar effectief middel om kleine problemen op te sporen en te corrigeren voordat ze problematisch worden.

Uw specialist in vloeistoffen

Hydratech is gespecialiseerd in de productie van warmteoverdrachtsvloeistoffen, glycolen, antivriesoplossingen, inhibitoren en reinigingsmiddelen – voor gebruik in koel- en verwarmingssystemen in alle sectoren. Ondersteund door een reeks diensten voor glycolen om de thermische efficiëntie op lange termijn te maximaliseren, te bewaken en in stand te houden.

Gerelateerde producten

Coolflow DTX

Coolflow DTX

Een non-toxic ethyleenglycol. Gemaakt op basis van ethyleenglycol met het additief Detox ™. Bekijk meer…

Coolflow ECO2

Coolflow ECO2

CoolFlow ECO2 is een ecologisch, milieuvriendelijk en non-toxische koudedrager. Bekijk meer…

Coolflow IGE

Coolflow IGE

Coolflow IGE is een koudedrager van industriële kwaliteit gemaakt voor proceskoeling & airconditioningsystemen. Bekijk meer…

Coolflow NTP

Coolflow NTP

Coolflow NTP is een non-toxic koudedrager. Geschikt voor in verwerking van voedingsmiddelen en dranken. Bekijk meer…

Meer informatie ?
    error: Inhoud is beveiligd.