Speciaal voor de winter

Vloeistoffen voor stacaravans, caravans, campers en mobilhomes

Hydratech heeft een speciaal koudemiddel ontwikkeld voor de bescherming van toiletten en afvalwatersystemen in caravans & campers. Deze vloeistof gaat de groei tegen van bacteriën, schimmels en algen. Een vloeistof welke speciaal geformuleerd is voor de bescherming van centrale verwarmingssystemen in caravans, campers, boten en vakantiehuisjes behoort ook tot de mogelijkheden.

Een reeks volledige inhibitoren van antivriesoplossingen. Deze reeks producten worden al gebruikt in vakantieparken van alle soorten en maten in het gehele Verenigd Koninkrijk en in de Benelux.

Sureflow

Vloeistof onderhoudsprogramma

Het beheer van koel- en verwarmingsvloeistoffen is belangrijk om de efficiëntie van het proces te optimaliseren en de bedrijfskosten te minimaliseren. Hydratech Benelux biedt een reeks vloeistoffen om de thermische efficiëntie te maximaliseren, de uitvaltijd te minimaliseren en de levensduur van de inhibitoren te verlengen. Een proactief vloeistof en behandelingsprogramma is bijvoorbeeld een eenvoudig maar effectief middel om kleine problemen op te sporen en te corrigeren voordat ze problematisch worden.

 

Uw specialist in vloeistoffen

Hydratech is gespecialiseerd in de productie van warmteoverdrachtsvloeistoffen, glycolen, antivriesoplossingen, inhibitoren en reinigingsmiddelen – voor gebruik in koel- en verwarmingssystemen in alle sectoren. Ondersteund door een reeks diensten voor glycolen om de thermische efficiëntie op lange termijn te maximaliseren, te bewaken en in stand te houden.

Gerelateerde producten

Coolflow RV

Non-toxic antivries voor caravans en campers

CoolFlow RV is een non-toxic koudedrager speciaal voor caravans, campers, schepen en vakantiewoningen. Bekijk meer...

Coolflow DTX

Non toxic ethyleenglycol voor de voedingsindustrie

Een non-toxic ethyleenglycol. Gemaakt op basis van ethyleenglycol met het additief Detox ™. Bekijk meer...

Meer informatie ?