Airconditioning & klimaatbeheersing

Koudemiddelen en warmteoverdrachtsvloeistoffen

Airco-systemen worden vaak geplaatst in grote bedrijven als bijvoorbeeld een winkelcentrum, dierentuin, kantoren, scholen, sportscholen, horeca of overheidsgebouwen. Een airco-systeem zorgt niet alleen voor verwarming en verkoeling van de lucht, maar ook voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfspand.

Gecentraliseerde airconditioning systemen die gebruik maken van koel- en verwarmingsvloeistoffen als alternatief voor DTX, vertrouwen op een efficiënte warmteoverdracht binnen de koel-, luchtbehandelings- en/of ventilator- en verwarmingssystemen. Coolflow en Thermaflow-vloeistoffen zijn in de industrie bewezen dat ze de warmteoverdracht maximaliseren, het onderhoud verminderen en de bedrijfskosten verlagen.

 

Sureflow

Vloeistof onderhoudsprogramma

Het beheer van koel- en verwarmingsvloeistoffen is belangrijk om de efficiëntie van het proces te optimaliseren en de bedrijfskosten te minimaliseren. Hydratech Benelux biedt een reeks vloeistoffen om de thermische efficiëntie te maximaliseren, de uitvaltijd te minimaliseren en de levensduur van de inhibitoren te verlengen. Een proactief vloeistof en behandelingsprogramma is bijvoorbeeld een eenvoudig maar effectief middel om kleine problemen op te sporen en te corrigeren voordat ze problematisch worden.

Uw specialist in vloeistoffen

Hydratech is gespecialiseerd in de productie van warmteoverdrachtsvloeistoffen, glycolen, antivriesoplossingen, inhibitoren en reinigingsmiddelen – voor gebruik in koel- en verwarmingssystemen in alle sectoren. Ondersteund door een reeks diensten voor glycolen om de thermische efficiëntie op lange termijn te maximaliseren, te bewaken en in stand te houden.

Gerelateerde producten

Coolflow DTX

Non toxic ethyleenglycol voor de voedingsindustrie

Een non-toxic ethyleenglycol. Gemaakt op basis van ethyleenglycol met het additief Detox ™. Bekijk meer...

Coolflow ECO2

100% duurzame koudedrager voor koelingen en airconditioning

CoolFlow ECO2 is een ecologisch, milieuvriendelijk en non-toxische koudedrager. Bekijk meer...

Thermaflow CMF

Voor centrale verwarming in bedrijfs- en huishoudelijke toepassingen

Een commercieel kwaliteitskoudedrager met antivries voor gebruik in waterverwarmingssystemen. Bekijk meer...

Meer informatie ?