Datacenter koeling

Koelmiddel & glycol.

Datacenter koeling met glycolen

Datacenters staan vol met in ‘racks’ (systeemkasten) geplaatste servers. Elke server in een datacenter is op zichzelf een soort verwarming die altijd aanstaat. Het overgrote gedeelte van alle energie die wordt verbruikt door IT-apparatuur wordt omgezet in warmte. Servers draaien 24/7 om de continuïteit van bedrijfsprocessen te garanderen. Deze vereisen koeling om de warmte af te voeren die de elektronica produceert. Onderzoek heeft aangetoond dat een gemiddeld datacenter 35 procent van het totale energieverbruik aan koeling besteedt. De laatste jaren zijn er ook veel ontwikkelingen op het gebied van conditioneren van datacenters.

Hydratech heeft zeer efficiënte, milieuvriendelijke warmteoverdrachtsvloeistoffen met antivriesfunctie en langdurige inhibitoren. Speciaal ontwikkeld voor gebruik in koelsystemen voor datacenters.

 

Sureflow

Vloeistof onderhoudsprogramma

Het beheer van koel- en verwarmingsvloeistoffen is belangrijk om de efficiëntie van het proces te optimaliseren en de bedrijfskosten te minimaliseren. Hydratech Benelux biedt een reeks vloeistoffen om de thermische efficiëntie te maximaliseren, de uitvaltijd te minimaliseren en de levensduur van de inhibitoren te verlengen. Een proactief vloeistof en behandelingsprogramma is bijvoorbeeld een eenvoudig maar effectief middel om kleine problemen op te sporen en te corrigeren voordat ze problematisch worden.

Uw specialist in vloeistoffen

Hydratech is gespecialiseerd in de productie van warmteoverdrachtsvloeistoffen, glycolen, antivriesoplossingen, inhibitoren en reinigingsmiddelen – voor gebruik in koel- en verwarmingssystemen in alle sectoren. Ondersteund door een reeks diensten voor glycolen om de thermische efficiëntie op lange termijn te maximaliseren, te bewaken en in stand te houden.

Producten voor datacenter koeling

Coolflow DTX

Non toxic ethyleenglycol voor de voedingsindustrie

Een non-toxic ethyleenglycol. Gemaakt op basis van ethyleenglycol met het additief Detox ™. Bekijk meer...

Coolflow NTP

Voor gebruik in koelsystemen, koelingen en airconditioning

Coolflow NTP is een non-toxic koudedrager. Geschikt voor in verwerking van voedingsmiddelen en dranken Bekijk meer...

Coolflow ECO2

100% duurzame koudedrager voor koelingen en airconditioning

CoolFlow ECO2 is een ecologisch, milieuvriendelijk en non-toxische koudedrager. Bekijk meer...

Coolflow IGE

Ethyleenglycol voor koeling van productieprocessen en airconditioning

Coolflow IGE is een koudedrager van industriële kwaliteit gemaakt voor proceskoeling & airconditioningsystemen. Bekijk meer...

Meer informatie