Vloeistoffen voor productieprocessen

Koel- & verwarmingsvloeistoffen

De industriesector wordt gekenmerkt door de productie en verwerking van materiële goederen of artikelen in fabrieken en ondernemingen, veelal gekenmerkt door een hoge graad van mechanisering en automatisering. Deze sector is verbazingwekkend gevarieerd, van automatische drukpersen tot lucht- en ruimtevaart, van meubels tot farmaceutische producten, van kunststoffen tot drukwerk en van radiatoren tot rubbers.

Een gemeenschappelijke eigenschap is de behoefte aan een nauwkeurige temperatuurregeling, die door efficiënte koeling en verwarming wordt gerealiseerd. Hydratech heeft verschillende soorten vloeistoffen voor deze toepassingen.

Sureflow

Vloeistof onderhoudsprogramma

Het beheer van koel- en verwarmingsvloeistoffen is belangrijk om de efficiëntie van het proces te optimaliseren en de bedrijfskosten te minimaliseren. Hydratech Benelux biedt een reeks vloeistoffen om de thermische efficiëntie te maximaliseren, de uitvaltijd te minimaliseren en de levensduur van de inhibitoren te verlengen. Een proactief vloeistof en behandelingsprogramma is bijvoorbeeld een eenvoudig maar effectief middel om kleine problemen op te sporen en te corrigeren voordat ze problematisch worden.

 

Uw specialist in vloeistoffen

Hydratech is gespecialiseerd in de productie van warmteoverdrachtsvloeistoffen, glycolen, antivriesoplossingen, inhibitoren en reinigingsmiddelen – voor gebruik in koel- en verwarmingssystemen in alle sectoren. Ondersteund door een reeks diensten voor glycolen om de thermische efficiëntie op lange termijn te maximaliseren, te bewaken en in stand te houden.

Gerelateerde producten

Coolflow DTX

Coolflow DTX

Een non-toxic ethyleenglycol. Gemaakt op basis van ethyleenglycol met het additief Detox ™. Bekijk meer...

Thermaflow CMF

Thermaflow CMF

Een commercieel kwaliteitskoudedrager met antivries voor gebruik in waterverwarmingssystemen. Bekijk meer...

Meer informatie ?